diumenge, 4 de juliol del 2010

ÈXIT AL TROCA'L D'ESTIU!!

Finalment, el diumenge 27 de juny, de 12 a 14, es va celebrar el Troca’l d’estiu, i de nou va resultat tot un èxit!


Tasses, roba, objectes de cuina, ferramentes, objectes antics, ferramentes del camp, electrodomèstics, aparells multimèdia i informàtics, làmpades, una bona parada de lectura… fins i tot botons! De tot s’hi va trobar! Els canvis es realitzaven en diversos sentits, amb gent que tenia parada, i amb gent que se’n tornava a casa a recollir eixe reproductor de dvd que ja no usa…

A més a més, el te fresquet, va ajudar a pasar un matí d’allò més agradable, a l’ombreta del Parc del Patinatge. En definitiva: tot un èxit! Anirem publicant les imatges per tal que es féu una idea del que és el Troca’l.

Ara mateix, ja podeu començar a deixar a un apartadet les coses que no féu servir: d’ací a setembre (quan celebrarem el proper Troca’l de tardor) veureu com trobeu a muntó d’objectes que ja no feu servir i poden interessar a una altra persona… per què no?

Malgrat els desacords amb l’ajuntament respecte alguns dels aspectes de la Fira d’Intercanvi de l’Alcúdia, finalment consensuàrem que els participants signaren un full de responsabilitat (si voleu llegir-lo, el transcrivim a continuació), però això no ens satisfà, ja que encara no estan clars els límits legals que suposadament ens obliguen a que els participants signen. Si a vosaltres tampoc us agrada la idea de signar aquest full, ens podeu ajudar a trobar una alta solució: si sabeu d’assumptes legals, o coneixeu algú que sí que en sàpia, podem tractar de trobar una altra solució més satisfactòria, veritat?

També tenim en projecte la realització d'un bloc per promoure l'intercanvi, no solament d'objectes més o menys transportables, sinò també de voluminosos... ens ajudeu?

Esperem la vostra ajuda… i els vostres objectes!

Si vols col·laborar, aportar idees o resoldre dubtes, contacta amb nosaltres al trocalcudia@gmail.com

---------------------------

(full de responsabilitat que signen els participants)

Jo, ___________________________________

- accepte les normes de funcionament del Troca’l que apareixen a aquest full i altres dubtes que m’han pogut sorgir respecte a les mateixes

- descarregue de responsabilitat a les organitzadores per qualsevol infracció que puga ser causa de denúncia degut a la activitat en la meua taula. Assumisc la responsabilitat de tots els meus actes en la meua participació al Troca’l.

Signat,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada