divendres, 12 de març de 2010

ARRIBA EL TROCA'L DE PRIMAVERA

DISSABTE 27 DE MARÇ
TROCA'L

Fira d'intercanvi de l'Alcúdia

Un espai on poder compartir, intercanviar i reutilitzar aquelles coses que ja no fem servir.

Molts de nosaltres guardem a casa, “per si algun dia ens fan falta”, roba, objectes i altres coses que estan en bon estat, però que ja no fem servir.

A nosaltres no ens aprofiten, però pot ser que a una altra persona sí que els facen paper. Per això a TROCA'L podràs exposar aquests objectes i intercanviar-los per altres als quals realment vages a donar ús.

Durant dues hores, de 12h a 14h al Parc del Patinatge de l'Alcúdia, podràs acudir amb aquells objectes que ja no fas servir, per poder canviar-los per altres que t'interessen més mitjançant el troc o intercanvi.

A la Fira d'Intercanvi de L'Alcúdia disposarem taules per a que pugues exposar els teus objectes i veure els dels demés. I si et poses d'acord amb un altre participant, ja ho saps: troca'l!

Si vols conéixer amb més detall el funcionament de Troca'l, demanar informació, o avisar-nos de que vols disposar d'una taula, pots fer-ho a la següent adreça:

trocalcudia@gmail.com

També estem al Facebook com a pàgina, on hi teniu al Fòrum, l'oportunitat de escriure què necessiteu o que esteu dispossats a canviar.

TROCALCÚDIA

Fira d'intercanvi de l'Alcúdia

1 comentari:

  1. També estem al Facebook com a pàgina, on hi teniu al Fòrum, l'oportunitat de escriure què necessiteu o que esteu dispossats a canviar.

    ResponElimina