dimarts, 1 de març del 2011

TROCA'L DE PRIMAVERA!!!

Amb la primavera, torna el TROCA'L

El proper diumenge 27 de març, amb motiu de l'equinocci de primavera, es celebrarà la sisena edició del TROCA'L, Fira d'intercanvi de l'Alcúdia.

Després de cinc edicions, TROCA’L pren força i ens anima a començar amb molt bon peu la primavera: és l’ocasió de buidar calaixeres, armaris i prestatgeries d’eixes peces de roba que fa temps que ja no et poses, d’eixes joguines amb qui ja ningú juga a casa, aquells cd de música que fa anys que ja no escoltes... en definitiva, d’aquells objectes que ja no fas servir. Pensa que solament ocupen espai, i que ja no val la pena guardar-los “per si de cas”; sigam realistes: poques vegades rescatem eixos objectes oblidats.

El mecanisme del Troca’l és molt senzill: portes els teus objectes, i els exposes a una de les taules que l’organització t’assignarà. A partir d’aqueix moment, podràs començar a intercanviar els teus objectes amb els d’altres participants. Si creus que no val la pena usar una taula perquè no portes massa coses, no passa res: pots passejar-te per les taules, i oferir allò que portes a canvi d’algun objecte que t’interesse.

El millor consell serà que t’apropes i faces un aguaitonet: així veuràs el funcionament en directe, i podràs aprofitar per xarrar amb uns i altres mentre et fas un te, un got de xocolata, o menges unes pastetes (de bades, clar!), ja que el Troca’l s’ha convertit en un punt de trobada per a persones preocupades pel model de societat de consum en què estem immersos, i que pensen que una altra manera de consumir és possible: fomentant l’estalvi econòmic i el respecte amb el medi ambient.

Ja ho saps: diumenge 27 de març, de 12:00h a 14:00h, t’esperem al Parc del Patinatge, per a que participes amb els teus objectes, o simplement per a passejar-te i veure com funciona. Et sorprendrà!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada